Beoordelingen van De Pastafabriek Groningen

Recente recensies van De Pastafabriek Groningen

5 sterren na 12 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Heerlijk eten en goed warm. Top service!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer, maar echt wat was het lekker, warm en snel bezorgd 20 min. Zeker een aanrader en gaan snel weer wat bestellen!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's gehad, heerlijk velegd en op smaak. warm bij bezorging en de bezorger was vriendelijk. Zeker een aanrader om nog eens te bestellen.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Het eten was nog heerlijk warm, en meer dan genoeg! Grote kans dat we hier nog eens gaan bestellen.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel geleverd

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top, net zo lekker als in het restaurant zelf!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn groot fan van de pastafabriek! Heerlijk vers eten voor een lage prijs. Ons favoriete plekje om te eten. Helaas nu niet mogelijk dus hebben we het heerlijke eten maar opgehaald en thuis gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Vers, veel variatie en ipv bij de pastafabriek eten (Ivm omstandigheden) hebben we nu besteld. Perfect! Echt een aanrader!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! En de bezorging was op afgesproken tijdstip.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op de afgesproken tijd. Bezorger hield zich aan de corona regels. Ik had alleen extra spicy besteld en daar ook een euro voor betaald . Helaas zijn ze dit vergeten.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een topnrestaurant! Service en kwaliteit echt geweldig.